Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Το παρόν,έδωσαν σε νέα συγκέντρωση τα στελεχη της νέας δημοτικής κίνησης "Περιστέρι Μαζί"

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών, ένας ολοένα αυξανόμενος πυρήνας στελεχών της νέας δημοτικής κίνησης "Περιστέρι Μαζί"΄, έδωσε το παρόν, σε νέα συγκέντρωση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου 2011.
Στην ομιλία του στα στελέχη, ο επικεφαλής της παραπάνω κίνησης Γιώργος Βαθιώτης, τόνισε τη σημασία της "επίσημης πρώτης", του Δημοτικού Συνδυασμού "Περιστέρι Μαζί", που είναι η Ιδρυτική Διακήρυξη της παράταξης, που θα γίνει στον κινηματογράφο Φοίβο, Εθνικής Αντιστάσεως 1, στην πλατεία του νέου Δημαρχείου την 15η Ιανουαρίου 2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00. Ζήτησε τη συστράτευση όλων των στελεχών και την ένταση των προσπαθειών τους για την επιτυχία της παραπάνω εκδήλωσης, προκειμένου να γίνει αντιληπτό σε όλους τους Δημότες ότι το νέο και άφθαρτο που ευαγγελίζεται η νέα δημοτική παράταξη είναι πραγματικότητα και όχι σύνθημα.

Αναφέρθηκε επίσης στους τέσσερεις κύριους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί το πρωτοπόρο και άμεσα υλοποιήσιμο τεχνοκρατικό πρόγραμμα: αντιμετώπιση ανεργίας, παροχή υγείας, εμπέδωση ασφάλειας και βελτίωση εκπαίδευσης με τη λειτουργία των δημοτικών φροντιστηρίων.Στη συνέχεια ανέθεσε καθήκοντα νομικών συμβούλων της παράταξης στους Γιώργο Πετράκη και Αντώνη Τσαχτσαρλή, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από ακόμη τέσσερεις διακεκριμένους και επιφανείς δικηγόρους της πόλης μας, που θα ανακοινωθούν στην επόμενη συγκέντρωση.


Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε, ο επιτυχημένος και αγαπητός ηθοποιός Σπύρος Μισθός, ο οποίος έδωσε πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές στον τομέα των πολιτιστικών.


Ο Γιώργος Βαθιώτης, αναφέρθηκε επίσης για μια ακόμη φορά και προκειμένου αυτό να γίνει κατανοητό προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι η νέα Δημοτική Κίνηση "Περιστέρι Μαζί", είναι μια ανεξάρτητη δημοτική κίνηση, δεν εκφράζει και δεν εκπροσωπεί κανέναν πολιτικό χώρο. Οι υγιείς δυνάμεις, από όποιον χώρο και αν προέρχονται είναι ευπρόσδεκτες, αρκεί φυσικά να έχουν στόχο τους, να υπηρετήσουν αποκλειστικά και μόνο το Δημότη Περιστεριώτη. Τον Περιστεριώτη που έχει χάσει τη δουλειά του, έχει χαμηλό εισόδημα, είναι πολύτεκνος, ανήκει σε ευαίσθητη κοινωνική ομάδα ή προσπαθεί γενικώς να επιβιώσει σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία.


Τέλος, τα στελέχη αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους και με το Γιώργο Βαθιώτη και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012, όπου θα ανακοινωθούν και τα στελέχη που θα πλαισιώσουν τον τομέα παιδείας, έχοντας ως στόχο να συντονίσουν και να εντείνουν τις προσπάθειές τους και ενέργειές τους, λίγες ημέρες πριν την ιδρυτική διακήρυξη της νέας δημοτικής κίνησης, προκειμένου την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11.00, στον κινηματογράφο Φοίβο, να ανατείλει δυναμικά μια νέα και ελπιδοφόρα ημέρα για την τοπική αυτοδιοίκηση στο Περιστέρι. Μια ημέρα που θα φέρει επιτέλους στο Περιστέρι αντιπολίτευση, για να κρίνει και στηλιτεύει τα κακώς κείμενα του Δήμου αλλά και να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο, να εκπροσωπήσει τον Περιστεριώτη στη Διοίκηση στο Δήμο Περιστερίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: