Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Mαζί με τους Περιστεριώτες γιόρτασε τα κούλουμα η Μέμα Χαλιώτη


Η Μέμα Χαλιώτη η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη B' Αθήνας δεν πτοήθηκε από το κρύο και την βροχή και γιόρτασε τα κούλουμα μαζί με τους Περιστεριώτες φίλους της .


με το Περιστέρι για αυτό και έτυχε θερμής υποδοχής από πολλούς φίλους της μόλις εμφανίστηκε , στο κατάμεστο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου όπου είχε κατακλυσθεί από εκατοντάδες Περιστεριώτες για να γιορτάσουν τα κούλουμα .

Επί τη ευκαιρία συναντήθηκε με τη Δημοτική αρχή και την Αντιπολίτευση του Δήμου Περιστερίου όπου αντάλλαξε ευχές με τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη , με τον επικεφαλή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Δημήτρη Κελάφα καθώς με Αντιδημάρχους Δημοτικούς και Διαμερισματικούς Συμβούλους όπου και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.


Στη γιορτή υπήρχε και κλιμάκιο εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού και σαν Αναπληρώτρια Γραμματέας Εθελοντισμού και Μ.Κ.Ο . της Ν.Δ. η Μέμα Χαλιώτη πήγε κοντά τους , ευχήθηκε και αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα εθελοντισμού .


Στο τέλος της κουβέντας και λίγο πριν αποχωρήσει μας τόνισε…αυτή την εποχή η πατρίδα μας , χρειάζεται τον εθελοντισμό όσο ποτέ άλλοτε.


Φεύγοντας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη και ευχαριστημένη από την υποδοχή και την φιλοξενία των φίλων της Περιστεριωτών και ανανέωσε σύντομα το ραντεβού μαζί τους.

Είναι γνωστή και ευρέως αποδεκτή η σχέση της Μέμας Χαλιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: