Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ : Νέο ξεκίνημα το 2012,από εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους

Χαμός απο νέους συνδυασμούς και υπόγειες διεργασίες στο Περιστέρι δυόμιση χρόνια πριν τις εκλογές και ανακατεύεται για άλλη μια φορά η τράπουλα με τους υποψηφίους Δημάρχους !!!
Τον τελευταίο καιρό, επισπεύδονται οι διεργασίες για νέες δημοτικές κινήσεις στο Περιστέρι. Και ενώ αναμένεται η ιδρυτική διακήρυξη νέας παράταξης σε λίγες μέρες , άλλη μια νέα κίνηση ξεκινά στις αρχές του νέου έτους 2012.


Σε αυτή μετέχουν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ενώ συζητάνε ήδη και με εκλεγμένους της διοίκησης ,εν όψει των αλλαγών στον συνδυασμό Παχατουρίδη.


Η ΑντιΠαχατουριδική κίνηση –όπως αυτοαποκαλείται-στις πρώτες συναντήσεις των στελεχών της -σε περιοχές εκτός Περιστερίου- μετέχουν και μέλη της Περιφέρειας Αττικής .


Στα σχέδια τους πριν την επίσημη συνέντευξη τύπου της ηγετικής ομάδας- η οποία θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες στην αίθουσα του Δημ Συμβουλίου του Δήμου Περιστερίου στην Ξυλοτεχνία η στη αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΥΒΕ , θα ανακοινωθεί η ίδρυση του συνδυασμού ,το πρόγραμμα, τα στελέχη που θα πλαισιώνουν τον συνδυασμό και φυσικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που θα έχει γίνει για λογαριασμό τους.


Επίσης θα είναι καλεσμένοι αξιόλογα άτομα της πολιτικοκοινωνικής ζωής της πόλης.


Αναμένοντας τις πολιτικές εξελίξεις θα ανακοινώσουν την επίσημη κάθοδο τους και θα έχουν και εκπροσώπους στο Δημ.Συμβούλιο .
Δεν υπάρχουν σχόλια: