Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Η πρώτη επίσημη παρουσία της νέας Δημοτικής παράταξης "Περιστέρι Μαζί"

Με ιδιαίτερη θέρμη, έγινε δεκτός το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2012 στην κοπή της πίτας του αθλητικού σωματείου Όμιλος Περιστερίου, ο επικεφαλής της νέας Δημοτικής παράταξης "Περιστέρι Μαζί" Γιώργος Βαθιώτης.
Γνώστης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αλλά και των αθλητικών δρώμενων στο χώρο των τοπικών ποδοσφαιρικών σωματείων, ο Γιώργος Βαθιώτης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις για τα κακώς κείμενα αλλά και τα όσα μπορούν να γίνουν στον ευαίσθητο αυτό χώρο.
Ο Γιώργος Βαθιώτης συνοδευόταν από τα στελέχη της Παράταξης "Περιστέρι Μαζί" Νίκο Βαρθολωμάτο, Διονύση Γουράνιο, Δημήτρη Δρούκα, Χρήστο Παπασπύρου και Χρήστο Χούτα.

Το πρωί της Τρίτης 17 Ιανουαρίου ο Γιώργος Βαθιώτης παραβρέθηκε στη λειτουργία, περιφορά της εικόνας του Αγ. Αντωνίου Πολιούχου Περιστερίου και τη δεξίωση που ακολούθησε. Μαζί με τους συνεργάτες του Νίκο Βαρθολωμάτο, Διονύση Γουράνιο, Δημήτρη Δρούκα, Νίκο Ευαγγελινό, Ελένη Ντζιφέρη, Χρήστο Παπασπύρου, Μαρίνο Παπαντωνόπουλο, Βάσω Παπαλάμπρου, Σπύρο Παπασπύρου, Σοφία Πούλιου και Χρήστο Χούτα, έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους Περιστεριώτες. Αυτή η υποδοχή από τους Δημότες του Γιώργου Βαθιώτη ως εκφραστή της κίνησης δίπλα στο Δημότη, ενάντια στο κατεστημένο και την κοινωνία στο επίκεντρο, έδειξε ότι ενσαρκώνει της ελπίδες του απλού Δημότη για κάτι ελπιδοφόρο, με όραμα και προοπτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: