Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Η Ιδρυτική διακήρυξη της νεοϊδρυθείσας Δημοτικής Παράταξης “ Περιστέρι Μαζί Ενάντια στο Κατεστημένο”

Στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου “ΦΟΙΒΟΣ” παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου Xρυσόστομου πραγματοποιήθηκε την 15ην Ιανουαρίου 2012, η Ιδρυτική διακήρυξη της νεοϊδρυθείσας Δημοτικής Παράταξης “ Περιστέρι Μαζί Ενάντια στο Κατεστημένο”, με κεντρικό ομιλητή τον ιδρυτή της παράταξης και υποψήφιο Δήμαρχο, Γιώργο Βαθιώτη.


Ο κ. Βαθιώτης συνεπικουρούμενος από στελέχη της παράταξής του έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα για έναν αγώνα μέχρι τις επόμενες Δημοτικές εκλογές.


Πέραν από την ανταπόκριση απλών ανθρώπων και συμπολιτών μας που έσπευσαν να γεμίσουν ασφυκτικά τη αίθουσα του ΦΟΙΒΟΥ, αίσθηση προκάλεσε η απουσία αντιπροσώπευσης της δημοτικής αρχής, όπως επίσης και της αντιπολίτευσης.


Ο κ. Βαθιώτης κατά την ομιλία του αφού στηλίτευσε τα κακώς κείμενα της σημερινής κατάστασης στον Δήμο, παρουσίασε τις γενικές αρχές και τους πυλώνες πάνω στους οποίους πρόκειται να στηριχθεί το πρόγραμμά του και κάλεσε όλους τους δημότες σε συστράτευση με την παράταξη “ Περιστέρι Μαζί - Ενάντια στο Κατεστημένο” προκειμένου όλοι μαζί να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες και αντιξοότητες των ημερών μας.

Τελειώνοντας τόνισε πως το μήνυμα ελπίδας και προσδοκίας που ανέτειλε σήμερα, θα παραμείνει αγνό και αναλλοίωτο, μακριά από μηχανισμούς και συμφέροντα, μέχρι τέλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: