Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Στην τελική ευθεία η Δημοτική Παράταξη "Περιστέρι Μαζί" - Ενάντια στο Κατεστημένο

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι διεργασίες για ένα δυναμικό ξεκίνημα της νέας Δημοτικής Παράταξης "Περιστέρι Μαζί" - Ενάντια στο Κατεστημένο, με την Ιδρυτική Διακήρυξη που θα γίνει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11.00 στον κινηματογράφο Φοίβο, Εθνικής Αντιστάσεως 1. Σε νέα συγκέντρωση των στελεχών της παράταξης, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου 2012, ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες και συντονίστηκαν οι προσπάθειες όλων. Για να νιώσει ο Δημότης ότι κάτι νέο γενιέται. Δυναμικό και ελπιδοφόρο.Ο Γιώργος Βαθιώτης ανέφερε επίσης ότι ο συνδυασμός "Περιστέρι Μαζί" είναι μια ανεξάρτητη κίνηση. Δεν προέρχεται και δεν εκφράζει κανένα πολιτικό χώρο. Δεν εξαρτάται από κανέναν και δεν είναι το όχημα κανενός. Εκφράζει και φιλοδοξεί να υπηρετήσει το Δημότη της πόλης μας. Αποκλειστικά και μόνο. Με δημοκρατικές και συμμετοχικές διαδικασίες. Με πρόγραμμα πρωτοποριακό και καινοτόμο. Άμεσα υλοποιήσιμο. Με κεντρικό πυλώνα την κοινωνία. Με το βλέμμα στον άνεργο, το δημότη με το χαμηλό εισόδημα. Αγκαλιάζοντας τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Με στόχο την απασχόληση, την εκπαίδευση, την ασφάλεια και την υγεία. Για να αποκτήσει επιτέλους ο Δημότης φωνή. Για να υπάρξει ξανά αντιπολίτευση. Για να προετοιμάσει και να ασκήσει τη Διοίκηση, με νέο ήθος, με νέα ηθική. Έχοντας στην πρώτη γραμμή το Δημότη. Κανέναν άλλον. Με όλα τα στελέχη απλούς στρατιώτες, εργάτες. Φορείς της ελπίδας και της μάχης ενάντια στο κατεστημένο και στημένο πολιτικό και οικονομικό παιγνίδι.


Το λόγο έλαβαν και άλλα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης, που τόνισαν με τη σειρά τους, τη σημασία της επιτυχίας της Ιδρυτικής Διακήρυξης, προκειμένου να γίνει αντιληπτό και κατανοητό σε όλους τους Περιστεριώτες, ότι η νέα Δημοτική Κίνηση, έρχεται για να αλλάξει και ανατρέψει τα δεδομένα.


Τέλος, ο Γιώργος Βαθιώτης και τα στελέχη της παράταξης, κάλεσαν τους Περιστεριώτες να δηλώσουν δυναμικά την παρουσία τους στην Ιδρυτική Διακήρυξη, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11.00, στον κινηματογράφο Φοίβο. Να δείξουν ότι αγκαλιάζουν τη νέα προσπάθεια. Με πίστη, αισιοδοξία αλλά και κριτική διάθεση. Για να διαχωρίσουν το αμαρτωλό παρελθόν, από το παρόν και να σηματοδοτήσουν το ελπιδοφόρο μέλλον για την πόλη μας.


Στην ομιλία του στα στελέχη, ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Βαθιώτης, τόνισε τη σημασία της επιτυχίας της Ιδρυτικής Διακήρυξης, σε μια ημερομηνία ορόσημο για το Περιστέρι, που ανατέλλει στην πόλη η ελπίδα, το όραμα, η προοπτική. Για μια πόλη σύγχρονη, φιλική στους Δημότες της, με κοινωνικό πρόσωπο. Να δοθεί ένα τέλος στον επαγγελματία πολιτικό, τον καιροσκόπο της πολιτικής. Με πίστη, αποφασιστικότητα, να σηματοδοτήσει τον αγώνα ενάντια στο κατεστημένο. Ασυμβίβαστοι απέναντι στο στημένο πολιτικό και οικονομικό παιγνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: