Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Κάτι νέο γεννιέται από την Νέα Δημοτική Κίνηση Περιστερίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Δευτέρα  5 Νοεμβρίου , το βράδυ, έγινε συγκέντρωση μεγάλου πυρήνα στελεχών της νέας δημοτικής κίνησης που γεννιέται στο Περιστέρι, με επικεφαλής τον Γιώργο Βαθιώτη.
Θέλοντας από την πρώτη στιγμή να δώσει το στίγμα, ότι κάτι νέο γίνεται, με καινούργια νοοτροπία, θα ενημερώνει τον Περιστεριώτη για τις διεργασίες οργάνωσης και σχηματισμού του. Έτσι η νέα δημοτική κίνηση, δεσμεύεται ότι τίποτα δε θα γίνεται πλέον, πίσω από κουρτίνες και κάτω από το τραπέζι. Φέρνει στο Περιστέρι για πρώτη φορά την ανατροπή, τη διαφάνεια, την ελπίδα, το όραμα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι δημότες θα ενημερώνονται σταδιακά για την ανάθεση καθηκόντων, ευθυνών και αρμοδιοτήτων, στα στελέχη της νέας δημοτικής κίνησης. Συγκεκριμένα, υπεύθυνος στον τομέα ιδεολογίας, ορίζεται με σύμφωνη γνώμη όλων των στελεχών, ο Σπύρος Tουντόπουλος, ενώ στον τομέα επικοινωνίας ο Ηλίας Παυλίτινας.
Υπεύθυνοι κινητοποίησης, ο Θανάσης Γουράνιος με το Νίκο Βαρθολωμάτο.
 Τέλος, στον αθλητικό τομέα, ο Γιάννης Ράνιος και ο Δημήτρης Δρούκας. Τα παραπάνω στελέχη, είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες στο χώρο τους.
 Η ανάθεση καθηκόντων, θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, μέχρι την ιδρυτική διακήρυξη της νέας δημοτικής κίνησης, που θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου 2012 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Περιστερίου στο Κεντρικό Δημαρχείο, εφόσον η δημοτική αρχή σταματήσει να δημιουργεί εμπόδια και παραχωρήσει το συγκεκριμένο χώρο.
Γιατί μια δημοτική κίνηση, πρέπει να γεννιέται στο φυσικό της χώρο, εκεί που θα δραστηριοποιηθεί και θα υπηρετήσει τους Δημότες της στο επόμενο διάστημα, το Δημαρχείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: