Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

Την εμπόδιζε η μπάρα.

Εμπόδιο για την κατάσβεση μικρής εστίας, ήταν η μπάρα που εμπόδιζε την είσοδο των οχημάτων στον Πεζόδρομο της Εθν. Αντιστάσεως.Την Πέμπτη λίγο  πριν τις 9 το βράδυ όπου ανοίγει η μπάρα, σημειώθηκε μικρής έκτασης φωτιά , από βραχυκύκλωμα λάμπας, σε κατάστημα στην Εθν Αντιστάσεως. Αμέσως έφτασαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας-τα οποία δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο κατάστημα γι α να αντιμετωπίσουν το συμβάν. Άνδρες της πυροσβεστικής με φιάλες στους ώμους κατέσβησαν την μικρής έντασης φωτιά

Εμπόδιο οι κατεβασμένες μπάρες και τα κολωνάκια που εμποδίζουν τις εργάσιμες ώρες την είσοδο οχημάτων και ενώ μετά τις 9 το βράδυ ο πεζόδρομος είναι χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων-αφού σχολάει η Δημοτική Αστυνομία.

Διάκριση σε Περιστεριώτες, άλλοι φυλακισμένοι με μπάρες που κινδυνεύουν να καούν ,άλλοι σταθμεύουν σε πεζόδρομους και στην είσοδο ακόμα και με κατεβασμένες μπάρες και η Δημοτική Αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια και από την άλλη κάποιοι σκέφτηκαν να βάλουν τις μπάρες χωρίς να ρωτήσουν τους κατοίκους και να πάρουν έγγραφη συγκατάθεση τους.


Σ.Σ.Να παρακαλεί η διοίκηση να μην υπάρξει ποτέ γεγονός και χρειαστεί επέμβαση οχήματος άμεσης ανάγκης  γιατί τότε θα αναζητηθούν ευθύνες για την απόφαση και τον σχεδιασμό για αυτά τα έργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: