Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζεται η διεύρυνση της νέας Δημοτικής Κίνησης Περιστερίου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διεύρυνση της νέας δημοτικής πρωτοβουλίας με στελέχη από όλες τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης.  

Ήδη έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση η αθρόα προσέλευση ατόμων- δημοτικών, διαμερισματικών συμβούλων και υποψηφίων δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων- σε σημείο που όπως συζητείται και αποφασίζεται σύντομα η επίσημη εμφάνιση της κίνησης αυτής θα γίνει κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, τόσο με κατάθεση στεφάνου, όσο και με παρουσία όλης της ομάδας που μετέχει με επίσημη ανακοίνωση στην περιστεριώτικη κοινωνία.

Ήδη βρέθηκαν τα γραφεία της νέας δημοτικής κίνησης και αναμένετε εντός των προσεχών ημερών και ειδικά μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 11-10-2011,να εξοπλιστούν και να λειτουργεί και επίσημα η κίνηση αυτή.


Όπως δήλωσαν στελέχη αυτής της πρωτοβουλίας, ξεκίνησαν αυτό  το εγχείρημα με γνώμονα την αγάπη τους για την πόλη, την αποτελμάτωση από την διοίκηση Παχατουρίδη και το γεγονός ότι απομένει αρκετό χρονικό διάστημα για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές αποτελεί πλεονέκτημα για να μάθουν οι κάτοικοι της πόλης τον συνδυασμό αυτόν, το πρόγραμμα του για την πόλη, τις θέσεις του για τα προβλήματα του Δήμου.


Να σημειωθεί ότι έχει προκαλέσει ανησυχία στους άλλους συνδυασμούς η δημιουργία της κίνησης αυτής, αφού όπως φαίνεται αποτελεί πια τον νέο πόλο έλξης στελεχών . και ιδιαίτερα μετά την συγκέντρωση του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου – η οποία διήρκησε περισσότερο από 3 ώρες του βασικού πυρήνα ο οποίος αποτελείται πάνω από 35 άτομα και δόθηκαν μάλιστα και οι αρμοδιότητες στους τομείς οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: