Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

Διάσπαση στην δεξιά πτέρυγα του συνδυασμού Παχατουρίδη.

Ο κύβος ερριφθη!


Διασπάται η δεξιά πτέρυγα του συνδυασμού του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη από την νέα δημοτική κίνηση στο Περιστέρι η οποία είναι πια γεγονός.
Στο προσεχές διάστημα ανακοινώνεται και επίσημα η νέα πρωτοβουλία στην οποία συμμετέχουν, υποψήφιοι δημοτικοί, διαμερισματικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι του Δήμου Περιστερίου , στελέχη που ανήκουν στην δεξιά πτέρυγας της Ν.Δ και αποτελούν ισχυρό κομμάτι στο συνδυασμό Ανδρέα Παχατουρίδη.
Στην κίνηση αυτή μετέχουν και στελέχη της Ν.Δ που ήταν υποψήφιοι και σε άλλους συνδυασμούς καθώς και στελέχη του κομματικού μηχανισμού της Ν.Δ στο Περιστέρι. Λέγεται μάλιστα ότι μέρα με την μέρα όλο και περισσότερα δεξιά στελέχη της Ν.Δ μετέχουν σε αυτή την κίνηση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι θα εκπροσωπείται και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Περιστερίου από δημοτικό σύμβουλο, από τα ιδρυτικά μέλη αυτής της κίνησης.

Ήδη γίνονται τακτικές συγκεντρώσεις των μελών αυτής της κίνησης και σε χώρους του Περιστερίου και σε κάθε συγκέντρωση μεγαλώνει ο αριθμός των ατόμων που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή.

Όπως ανεφεραν στελέχη της κίνησης αυτής δημιουργήθηκε νωρίς για να έχει τον χρόνο να οργανωθεί καλύτερα, να έχει χρόνο για τις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές αλλά και να παρουσιάσει τα σχέδια της, την δράση της στους περιστεριώτες, ώστε να ζητήσει την ψήφο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: