Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Σατανιστικές τελετές και σεξουαλικά όργια στο Δημοτικό Κοιμητήριο Περιστερίου.


Το είπαμε και το κάνουμε ύστερα από δυο μήνες έρευνα και ψάξιμο εξονυχιστικά το "κοιμητήριο" σπιθαμή προς σπιθαμή ανακαλύψαμε πολλά πράγματα .
Τα πάντα φωτογραφήθηκαν και καταγράφηκαν και όπως λένε και όλοι,μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις !!!Το σημερινό θέμα είναι έξω από τα λογικά όρια !Μια μέρα μετά την πανσέληνο που είχαμε , ανακαλύψαμε τα παρακάτω ευρήματα .
1. Aπομεινάρια σατανιστικής τελετής με ανθρώπινα οστά μέσα σε οικογενειακό τάφο (άραγε από ποιανού το κασελάκι τα έχουν πάρει) ! 
2. Προφυλαχτικά στο ετοιμόρροπο οστεοφυλάκιο !και όλα αυτά γίνονται γιατί το κοιμητήριο είναι αφύλαχτο !Μπορεί ανά πασα στιγμή και ειδικά το βράδυ να μπει οποιοσδήποτε ανώμαλος και να κάνει ότι θέλει.
Άλλωστε στα σημεία που κατεβαίνουν έχουν κάνει και ένα σωρό ζημιες σε παρακείμενο τάφο και στα οστεοφυλάκια που είναι στον μαντρότοιχο .

Το οστεοφυλάκιο είναι χωρίς πόρτες αποτέλεσμα ναμπαίνουν κάποιοι διεστραμμένοι και να κάνουν σεξ ανάμεσα στις οστεοθήκες ; (τι άρρωστο μυαλό έχουν αυτοί οι άνθρωποι) ; αφήνοντας και σουβενίρ τα προφυλαχτικά !Άραγε πόσες φορες έχει γίνει χωρίς να το πάρουν χαμπάρι ;Πόσες φορες έχουν γίνει σατανιστικές τελετές χωρίς να πάρουν μυρουδιά ;Γιατί να γίνετε αυτή η κατασηροήν βεβήλωση των νεκρών και το μονο που κάνουν είναι να τα μπαλώνουν ;Τόσα χρήματα πέφτουν στο νεκροταφείο δεν μπορούν να βάλουν δυο φύλακες παραπάνω!


Εδώ με τόσο θόρυβο που έχει γίνει το μονο που κάνανε έβαλαν μια πλάκα στον ανοιχτό τάφο και σκούπισαν το οστεοφυλάκιο .Εμείς όμως έχουμε τις φωτογραφίες που δυστυχώς δεν κολακεύει καθόλου τον Δήμο Περιστερίου !Ακόμα και το λουκέτο στο ψυγείο των νεκρών ανοιχτό είναι ,διακοσμητικό ρολο παίζει !Οποιος θέλει ανοίγει και κάνει ότι θέλει !Και αν θέλετε να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει παραφυλάξτε κανά βραδυ με πανσέληνο και θα δείτε ένα σωρό "διεστραμενους" να πηδούν την μάντρα να μπαίνουν μέσα και να κάνουν αυτά που κάνουν !Και μη το παίρνετε για αστείο ότι κάποιοι νέοι και νέες μπαίνουν μέσα και κάνουν την πλακα τους !

Θυμηθείτε τι έγινε πριν μερικά χρόνια στην Παιανία όπου σε παρόμοια τελετή είχαμε την δολοφονία μιας κοπέλας και την φυλάκιση τριών ατόμων ! Βεβαια εδώ για αυτό το θέμα περιμένουμε και την θέση της Μητρόπολης Περιστερίου , τι λέει για ολα αυτά !


Ελπίζουμε αυτή την φορά να πάρουμε απαντήσεις ,πάντως οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν !
www.pitsounicity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: