Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ :"Κάθε Σαββάτο ή Κυριακή μια αγκαλιά για το παιδί"

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νικόλαος Ζενέτος και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου παρουσιάζουν τοΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟY ΙΛΙΟΥ


ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011

"Κάθε Σαββάτο ή Κυριακή μια αγκαλιά για το παιδί"


Παιδικές αποδράσεις με δραστηριότητες και ψυχαγωγία


Πρόγραμμα Εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού βιβλίου:στην οδό Νέστορος 101 (έναντι Δημαρχείου Ιλίου)


• Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου από Παρασκευή 1-4 έως Τετάρτη 6-4-11 9 π.μ. - 9 μ.μ. καθημερινά


• Παρασκευή 1-4-11, ώρα 6.00 μ.μ.“Παραδοσιακά παιδικά παιχνίδια”Ανοίγουμε την έκθεση βιβλίου με πολύ παιχνίδι με την καλλιτεχνική ομάδα “Ζαχαρένια Ανέμη”


• Σάββατο 2-4-11, ώρα 6.00 μ.μ.“Αφηγούμαι ένα παραμύθι”
Η συγγραφέας κ. Φώτου Δήμητρα θα διαβάσει αποσπάσματα από παραμύθια της, τα παιδιά θα ζωγραφίσουν και θα γράψουν τη δική τους ιστορία...


• Κυριακή 3-4-11, ώρα 6.00 μ.μ.“Χορευτικά συλλόγων & σχολείων του Δήμου” από τις παιδικές τους ομάδες

• Δευτέρα 4-4-11, ώρα 6.00 μ.μ. “Κυνηγώντας παραμύθια”

Η ομάδα των “ 5 Εποχών” ξεδιπλώνει ένα κυνήγι θησαυρού με δοκιμασίες και παιχνίδια από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους κλασσικούς μύθους

 Κυριακή 10-4-11, ώρα 11.00 π.μ. Θεατρικό Δρώμενο “Μπα;@Μπου” Από την ομάδα των “ 5 Εποχών”, βασισμένο σε μία ιστορία των Fisher και Kelly.

Μία παράσταση που αφηγείται με χιούμορ την ιστορία δύο νέων που διώχτηκαν από τον «τόπο» τους, επειδή αντιστάθηκαν να πουν και να κάνουν, αυτό που τους «κουρδίζουν» οι άλλοι να κάνουν.

Στο θέατρο “Μελίνα Μερκούρη” του Πολιτιστικού Κέντρου

 Σάββατο 16-4-11, ώρα 6.00 μ.μ. “Έθιμα του Πάσχα”

Παρουσίαση από τη μουσειολόγο κ. Αργυρώ Μπατσή. Κατασκευές (αυγά, λαμπάδες, κουλουράκια κ.α.), σε συνεργασία με το Κέντρο Γυναικών & τα Επιμορφωτικά τμήματα του Δήμου.

Στο Καλλιτεχνικό Καφενείο του Πολιτιστικού Κέντρου
Δεν υπάρχουν σχόλια: