Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Έφυγαν από τον Αγ. Αντώνιο, παραμένουν στον πεζόδρομο

Με την αρχή της νέας διοίκησης η Δημ. Αστυνομία με εντολές του Αντιδημάρχου Αναστ. Θεοδωρακου ξεκίνησε το έργο της, ανάμεσα στα καθήκοντα της είναι και η απομάκρυνση των αλλοδαπών μικροπωλητών από καίρια σημεία της πόλης.

Ήδη ο σταθμός Μετρό Αγ. Αντώνιος καθάρισε από αλλοδαπούς μικροπωλητές –κατά την διάρκεια της ημέρας, αφού την νύχτα λόγω μη λειτουργίας της Δημ. Αστυνομίας ξαναστήνουν τους πάγκους τους.
Στον πεζόδρομο της Εθν. Αντιστάσεως παραμένουν και μάλιστα για να μην γίνονται αντιληπτοί από την Δημ. Αστυνομία, στήνουν τα εμπορεύματα τους κοντά στην Θηβών .


Περιστέρι δεν είναι μόνο η Π τσαλδάρη, ο σταθμός Μετρό Αγ. Αντωνίου, η Σαρανταπόρου και ο μισός πεζόδρομος, αλλά ολόκληρος ο Δήμος Περιστερίου και φυσικά η Δημ Αστυνομία πρέπει να ελέγχει κάθε σημείο και όχι οι μηχανές να σταθμεύουν σε ένα μόνο σημείο.


Η παρουσία της να μην είναι μόνο την ημέρα και μέχρι Παρασκευή και τα βράδια η Σαββατοκύριακα να γίνεται η κάθε παρανομία, αλλά και να κρίνει σωστά τους πολίτες και να μην τους ξεχωρίζει και κάνει τα στραβά μάτια σε παρανομίες-εκτός και να έχει τέτοιες εντολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: