Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Γενική είσοδος 10 ευρώ με Ολυμπιακό Βόλου

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος συνεδρίασε εκτάκτως χθες βράδυ υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Σπανού και αποφάσισε να προχωρήσει σε μια σειρά από προωθητικές ενέργειες εν όψει του πρώτου ημιτελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου την Τετάρτη 2 Μαρτίου και ώρα 18.00 στο γήπεδο Περιστερίου με στόχο να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο που θα αποτελέσει το 12ο παίκτη της ομάδας μας!. Συγκεκριμένα αποφασίστηκαν τα εξής: --- Ορίστηκε γενική είσοδος 10 ευρώ σε όλες τις θύρες του γηπέδου (πλην της Θύρας 3-VIP).

--- Θα λειτουργήσει η Θύρα 2 του γηπέδο

--- Θα μοιραστούν μαθητικά εισιτήρια σε σχολεία του Περιστερίου για τη μαθητική-οικογενειακή κερκίδα (Θύρα 5) του γηπέδου Περιστερίου.


--- Θα προσκληθούν για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι ποδοσφαιρικές Ακαδημίες από τα σωματεία του Περιστερίου.


--- Σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή θα διατεθούν εισιτήρια στους εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου.


--- Θα πραγματοποιηθεί καμπάνια σε κεντρικά σημεία της πόλης για την ενημέρωση των κατοίκων της πόλης.


Η ΠΑΕ Ατρόμητος καλεί τον φίλαθλο κόσμο του Περιστερίου να δώσει δυναμικό παρών στο ματς της 2ης Μαρτίου και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στα 88 χρόνια της ιστορίας της.


* Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι παρά τη συμφωνία που υπήρχε με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ανταλλαγή εισιτηρίων εν τούτοις η Αστυνομική Διεύθυνση λόγω των γεγονότων στο παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης» άναψε κόκκινο και απαγόρευσε τη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας μας


Δεν υπάρχουν σχόλια: