Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

Ένταση επικράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου

Στης Δήμητρας την ποδιά σφάζονται παλληκάρια.
Ένταση και ανταλλαγή εκφράσεων ακούστηκαν στο Δημ. Συμβούλιο κατά την επανεκλογή της Δήμητρας Τσιαμούλη στην θέση του Γραμματέα .Αιτία η αφορμή για το ποιός έκανε την ένσταση για την ακύρωση της πρώτης εκλογής της, από την περιφέρεια και ενημέρωση του σώματος για όσα συνέβησαν.

Το κλίμα φορτίστηκε και εκφράσεις όπως είσαι « επαγγελματίας πολιτικός ψεύτης από τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη προς τον Δημήτρη Κελάφα δεν δέχομαι μαθήματα πολιτικής από τον Δήμαρχο που ανταπάντησε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τον Δήμαρχο, το ποσοστό του 14.5% είναι σημαντικό και πρέπει να το σέβεσαι είπε ο Δήμαρχος στον Δημ Κελάφα.


Κορυφαία στιγμή όμως ήταν η φραστική αντιπαράθεση του Αντιδημάρχου Βασίλη Μπέτση και του Δημ Συμβούλου Αλέξανδρου Πλέστη που οδήγησε ο σε 10λεπτη διακοπή της συνεδρίασης για αν επικρατήσει ηρεμία.


Η πρόεδρος του Δημ Συμβουλίου Νεκταρία Ευσταθιάδου έκανε μια παρέμβαση με νόημα σε έντονο ύφος είπε ότι: κάνετε τα κοκόρια σε ξένο κοτέτσι .

O επικεφαλής του συνδυασμου "Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας"Κώστας Λαλένης μίλησε για αλλοίωση των πρακτικών .
 Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά το πέρας της θυελλώδους συνεδρίασης η πρόεδρος του Δ.Σ. με μια σακούλα απορριμμάτων καθάρισε τα έδρανα από τα αντικείμενα που είχαν εγκαταλείψει οι συνάδελφοι ης δίνοντας το παράδειγμα για την καθαριότητα της αίθουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: