Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

«Παραμυθένια Πολιτεία» για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς


Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ
 
Ο Δήμος Περιστερίου κόντρα στην κατήφεια και την απαισιοδοξία από την άσχημη κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, θα διατηρήσει ζωντανό το χαμόγελο των μικρών και μεγάλων, προσδίδοντας ένα γιορτινό, χαρούμενο χρώμα στην πόλη μας.
Ο Δήμος Περιστερίου και φέτος θα πρωταγωνιστήσει σε Πανελλαδικό επίπεδο, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό εορταστικό κλίμα, δίνοντας έτσι ένα χαρμόσυνο μήνυμα και βοηθώντας την εμπορική κίνηση της τοπικής μας αγοράς.
Για έκτη χρονιά, η 1η Παιδική Χαρά (Π. Τσαλδάρη & Φλέμινγκ) θα μεταμορφωθεί σε «Παραμυθένια Πολιτεία» για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Μικροί και μεγάλοι μπορούν να διασκεδάσουν από τις 15 Δεκεμβρίου 2012 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2013 δωρεάν στην «Παραμυθένια Πολιτεία» με το πολύχρωμο καρουσέλ, την όμορφη μπαλαρίνα και το «Δημιουργικό Εργαστήρι» του Αϊ Βασίλη.
Στον εξωτερικό χώρο της παιδικής χαράς θα έχει αφετηρία ένα εορταστικό τρενάκι, που θα μεταφέρει δωρεάν τα παιδιά και τους γονείς με μια μαγική βόλτα στη στολισμένη πόλη.
Ξεχωριστός θα είναι και φέτος ο εορταστικός φωτισμός σ' ολόκληρη την πόλη του Περιστερίου, τόσο στο εμπορικό κέντρο, όσο και στις γειτονιές, δίνοντας ένα χαρμόσυνο μήνυμα αυτή τη δύσκολη εποχή.    
Κατά τις εορταστικές ημέρες, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου θα περιδιαβαίνει τους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας, παίζοντας Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τα κάλαντα.
Παράλληλα, υπό την αιγίδα του Δήμου, οι παιδικοί σταθμοί, τα σχολεία και οι σύλλογοι της πόλης θα πραγματοποιήσουν εορταστικές εκδηλώσεις στο θέατρο «Πολιτών».
Στην αίθουσα του Πολιτιστικού - Συνεδριακού Κέντρου του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου (είσοδος Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως) θα πραγματοποιηθούν ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες συναυλίες και για τους μικρούς Περιστεριώτες δωρεάν προβολές παιδικών ταινιών.
Τέλος, στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου θα λειτουργεί καθημερινά τις απογευματινές ώρες για παιδιά το δημιουργικό εργαστήρι των «ξωτικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: