Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Φίλων Δ.Παρρησιάδης Υποψήφιος Βουλευτής Β' Αθηνών Ν.Δ

Αγαπητέ φίλε/φίλη,Η χώρα μας ζει τις χειρότερες μέρες των τελευταίων 50 χρόνων. Η ανεργία είναι στα ύψη, το εισόδημα των πολιτών μειώνεται και οι πολίτες βρίσκονται σε αδιέξοδο. Η κρισιμότητα των ημερών όμως δεν επιτρέπει να παραμείνουμε μόνο στις διαπιστώσεις και να αρκεστούμε στην έκφραση της οργής και του θυμού. Οφείλουμε να στηρίξουμε τις δυνάμεις της ευθύνης και της ειλικρίνειας. Αυτές είναι οι δυνάμεις που θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο και θα επαναφέρουν την ελπίδα.


Στις επικείμενες εκλογές η χώρα θα κληθεί να επιλέξει την πορεία που θα διαμορφώσει το μέλλον της. Η ζωή μου έχει διδάξει ότι ο σίγουρος δρόμος για την επιτυχία είναι η εργατικότητα, η αξιοπρέπεια, η επιμονή, και η μεθοδικότητα. Με τις αξίες αυτές έχω πορευτεί μέχρι σήμερα στο ελεύθερο επάγγελμα και με γνώμονα αυτές ζω την οικογένεια μου. Αυτές τις αξίες πρεσβεύει η νέα Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά.

Για μια περήφανη πατρίδα, συμπορεύομαι με τον Αντώνη Σαμαρά για την Ελλάδα των αξιών και των αξίων. Για να επαναφέρουμε στην χώρα την ελπίδα και την Ανάπτυξη.

Με εκτίμηση,
Φίλων Δ.Παρρησιάδης
Υποψήφιος Βουλευτής Β' Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια: