Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Ο Γιώργος Βαθιώτης συναντήθηκε με υποψηφιους Δημάρχους της Δυτ.Αθήνας

Η τοπική αυτοδιοίκηση στο επίκεντρο


Ο επικεφαλής της “Δημοτικής Παράταξης” Γιώργος Βαθιώτης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί την Τρίτη 3 Απριλίου στα γραφεία της Παράταξης Βεάκη 5, με τον πρώην Δήμαρχο Καματερού Χριστόφορο Δανάκο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα φλέγοντα θέματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση και ο πρώην Δήμαρχος με ιδιαίτερα επιτυχημένη θητεία στο Καματερό, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή με το μεγάλο σεισμό της Αθήνας, προσέφερε στη συζήτηση με την εμπειρία και τις γνώσεις του.

Η Δημοτική Παράταξη "Περιστέρι Μαζί" πάντα προσβλέπει σε διαδημοτικές συνεργασίες, προκειμένου να αναδυθούν και να αποκαλυφθούν προβλήματα που βρίσκονται κάτω από το χαλί, απασχολούν παρακείμενους Δήμους και πιθανόν να χτυπήσουν σύντομα την πόρτα μας. Με αυτόν τον τρόπο ταυτόχρονα με τα προβλήματα θα παρουσιάζονται άμεσα και οι κατάλληλες λύσεις τους.

Περιστέρι-Πετρούπολη: Όμοροι Δήμοι-Κοινά προβλήματα

Το Ποικίλον Όρος και οι δυνατότητες που προσφέρει για τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση την Τρίτη 3 Απριλίου στα γραφεία της Παράταξης Βεάκη 5, του επικεφαλή της Δημοτικής Παράταξης "Περιστέρι Μαζί" Γιώργου Βαθιώτη με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πετρούπολης και επικεφαλή του Δημοτικού Συνδυασμού "Πετρούπολη να ζεις" Θανάση Σκαλιστήρα.

Η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και η πράσινη ανάπτυξη είναι μια επιτακτική ανάγκη για την τοπική αυτοδιοίκηση και η δυνατότητα που παρέχεται από τη χρηματοδότηση κοινοτικών προγραμμάτων είναι μια μοναδική ευκαιρία για εκμετάλλευση, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που από τη φύση του προσφέρει το Ποικίλον Όρος.

Οι δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και για άλλα θέματα που απασχολούν τους Δημότες των όμορων δήμων Περιστερίου-Πετρούπολης. Η ασφάλεια του Δημότη, η Δημοτική υγεία και παιδεία, συγχρόνως με το τεράστιο πρόβλημα της εποχής μας, που δεν είναι άλλο από την ανεργία τους απασχόλησαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Συμφώνησαν ότι ο Δήμος πρέπει να αναδεικνύει το κοινωνικό του πρόσωπο και να προσανατολίζει τις δράσεις του στην ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, των ανέργων και των οικογενειών με χαμηλό εισόδημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: