Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Συστράτευση σε όλες τις υγιείς δυνάμεις, ανεξάρτητα από πολιτική και ιδεολογική ταυτότητα απο το Περιστέρι Μαζί

Το βράδυ της Δευτέρας 19 Μαρτίου έγινε συγκέντρωση στελεχών και φίλων της Δημοτικής Παράταξης "Περιστέρι Μαζί" με επικεφαλή το Γιώργο Βαθιώτη, στα γραφεία Αιμ. Βεάκη 5 και Ακροπόλεως.

Στην ομιλία του στα στελέχη ο Γιώργος Βαθιώτης, αναφέρθηκε στο θυμό και την αγανάκτηση που νιώθουν όλοι οι συμπολίτες μας, απέναντι στο κατεστημένο και τις καθεστωτικές πρακτικές που εκπροσωπούνται από επαγγελματίες πολιτικούς και καιροσκόπους της πολιτικής. Η οικογενειοκρατία, ευνοιοκρατία και τα συμφέροντα πολιτικών και μεγάλων επιχειρηματιών, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα που παράγεται πολιτική. Τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση και είναι οι βασικοί συντελεστές της δεινής για όλους μας σημερινής κατάστασης.


Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Δημοτική Παράταξη "Περιστέρι Μαζί", πιστή στις αρχές της Ιδρυτικής Διακήρυξής της που έγινε στις 15 Ιανουαρίου 2012, απευθύνεται σε όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους και καλεί σε συστράτευση όλες τις υγιείς δυνάμεις, ανεξάρτητα από πολιτική και ιδεολογική ταυτότητα.


Τη συγκέντρωση τίμησε με την παρουσία της η διακεκριμένη δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου, η οποία στην ομιλία της τόνισε την αμέριστη συμπαράστασή της στο Γιώργο Βαθιώτη και σε όλα τα νέα άφθαρτα άτομα, που εργάστηκαν, πέτυχαν και καταξιώθηκαν στη συνείδηση όλων μας και έρχονται πλέον με τη γνώση και την εμπειρία που απέκτησαν, να προσφέρουν στα κοινά και το δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας. Η ίδια δήλωσε αρωγός σε κάθε νέα τέτοια προσπάθεια. Υπήρξε αμοιβαία διάθεση για συμπαράταξη στον αγώνα ενάντια στο παλιό και φθαρμένο, με την ανάδειξη νέων δυνάμεων και ανθρώπων, με ικανότητες και όραμα, που θα δώσουν το στίγμα μιας νέας αρχής αποφασισμένης να απεμπλακεί από τα δεινά που προκάλεσε το πολιτικό παρελθόν.


Αμέσως μετά, το λόγο έλαβε ο Εκδότης και Διευθυντής του περιοδικού "Πολιτικά Θέματα" Γιώργος Καραμπεσίνης, ο οποίος εξέφρασε και αυτός με τη σειρά του την πλήρη υποστήριξή του στην προσπάθεια που ξεκινά ο Γιώργος Βαθιώτης στην τοπική αυτοδιοίκηση.


Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν πολλά στελέχη της Παράταξης που έδωσαν έμφαση στην αποφασιστικότητα με την οποία πρέπει όλα τα στελέχη να αγωνιστούν, γιατί ο αγώνας ενάντια στο κατεστημένο, τον επαγγελματία πολιτικό και καιροσκόπο της πολιτικής θα είναι συνεχής. Η αποδόμηση του στημένου και πολιτικού οικονομικού σκηνικού, απαιτεί διαρκή και σύντονη προσπάθεια από όλους. Βασικός συντελεστής επιτυχίας, θα είναι η συλλογικότητα και ομαδικότητα, για να υπάρξει διάρκεια και ο αγώνας να στεφθεί στο τέλος με επιτυχία, προκειμένου όλοι μας ως Δημότες της πόλης που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια. Μια αξιοπρέπεια που μας στέρησαν αποτυχημένοι διαχειριστές δανείων και κρατικών επιχορηγήσεων.


Κατόπιν ο Γιώργος Βαθιώτης, συνέχισε τη στελέχωση της "Σκιώδους Διοίκησης", με σκοπό να καλύψει την ανυπαρξία στοιχειώδους αντιπολίτευσης, που αποτελεί θεμέλιο λίθο της Δημοκρατίας και ανέθεσε θέσεις ευθύνης στα παρακάτω στελέχη:


Υπεύθυνη Κινητοποίησης: Ελένη Ντζιφέρη


Δημόσιες Σχέσεις: Βάσω Παπαλάμπρου, Κούλα Χέλμη και Μαρία Καλογερά


Υπεύθυνη Εθελοντικών Δράσεων: Κατερίνα Χατζηαναγνώστου


Υπεύθυνοι Κοινωνικής Συνεισφοράς: Εύη Γιαννακοπούλου και Νίκος Γραψόπουλος


Υπεύθυνος Απογραφής και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας: Λάμπρος Αναγνώστου


Υπεύθυνοι Θεμάτων Παιδείας: Γιώργος Λαζαρίδης και Μαίρη Δεληβοριά


Υπεύθυνος Τριτέκνων-Πολυτέκνων: Μανώλης Καλογεράς


Υπεύθυνος Κοινωνικής Στήριξης και Αλληλεγγύης: Ιωάννης Ματθαίος


Υπεύθυνος Νέων Τεχνολογιών: Παναγιώτης Παπαγεωργίου


Παράλληλα με τις συγκεντρώσεις, ήδη λειτουργούν με πυρετώδεις ρυθμούς οι ομάδες εργασίες σε όλους τους τομείς. Είναι πλέον προφανές σε όλους τους συμπολίτες και Δημότες της πόλης μας ότι η Δημοτική Παράταξη "Περιστέρι Μαζί", ιδρύθηκε δυόμισυ χρόνια πριν από τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, προκειμένου να εργαστεί με σοβαρότητα, αθόρυβα και μεθοδικά για να φέρει το νέο ήθος και ύφος Διοίκησης στο Δήμο Περιστερίου. Με επιτυχημένους, ο καθένας στο δικό του τομέα νέους ανθρώπους, που δεν τους βαραίνουν πολιτικές αμαρτίες του παρελθόντος, ασκώντας χρηστή διοίκηση και σωστή διαχείριση. Με βασικό πυλώνα την Κοινωνική Στήριξη και Αλληλεγγύη στους Δημότες της πόλης μας, που έχουν ανάγκη και ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, είναι άνεργοι ή έχουν χαμηλό εισόδημα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που μένει είναι να δούμε κι ένα σχήμα που να μη βασίζεται στις γνωριμίες ενός ιδιοκτήτη φροντιστηρίου της παραπαιδείας ή σε φαρμακοποιό.
Και προτείνω την επόμενη φορά να κάνετε τη συγκέντρωση σε λουτυροκαμπινέ για να φαίνεται ακόμα πιο ασφυκτικά γεμάτος ο χώρος.