Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Παρουσία της δημοτικής παράταξης "ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΑΖΙ" στις εορταστικές εκδηλώσεις του ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου

Το βράδυ της 24ης Μαρτίου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Περιστέρι Μαζί" Γιώργος Βαθιώτης, συνοδευόμενος από στελέχη της Παράταξης παρέστη στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό και στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου που έγινε στους δρόμους της πόλης μας, γύρω από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.


Ανήμερα της επετείου της επαναστάσεως της 25ης Μαρτίου 1821, ο Γιώργος Βαθιώτης συνοδευόμενος από τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης "Περιστέρι Μαζί", Γιάννη Αλεξόπουλο, Γιάννη Αστρακάκη, Νίκο Βαρθολωμάτο, Βαγγέλη Καλλέργη, Στάθη Κοκκορόγιαννη, Τζένη Μικρού Παπαβασιλείου, Βάσω Παπαλάμπρου, Χρήστο Παπασπύρου και Κατερίνα Χατζηαναγνώστου, παρέστη στη Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας. Κατόπιν παρακολούθησε μαζί με τους Δημότες την Παρέλαση μαθητών, συλλόγων και φορέων της πόλης μας.
Σε μήνυμά του στους Δημότες του Περιστερίου, με την ευκαιρία της επετείου ο Γιώργος Βαθιώτης είπε:


"Το μήνυμα της σημερινής επετείου είναι εξαιρετικά επίκαιρο αφού τιμούμε την αυτοθυσία και το μεγαλείο ψυχής των προγόνων μας, που προσηλωμένοι σε ιδανικά και εθνικά ιδεώδη οδήγησαν στην απελευθέρωση της πατρίδας μας από τον Τουρκικό ζυγό. Στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, αντλώντας χρήσιμα διδάγματα από τη σημαντική αυτή επέτειο, οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες με ενότητα και αποφασιστικότητα. Προπάντων όμως οφείλουμε να αλλάξουμε για να γίνουμε και εμείς άξιοι συνεχιστές της ιστορίας της πατρίδας μας και αντάξιοι των προγόνων μας. Χρόνια Πολλά".Δεν υπάρχουν σχόλια: