Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

«ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» η νέα δημοτική κίνηση Περιστερίου

Ορόσημο αποτελεί για την τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα για το Περιστέρι το 2012, αφού μετά την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού "Περιστέρι Μαζί" με επικεφαλής τον Γιώργο Βαθιώτη, νέα κίνηση πολιτών άρχισε να παρουσιάζεται στο προσκήνιο.


Η κίνηση «ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» μια νέα πρωτοβουλία με επικεφαλής τον γνωστό Περιστεριώτη Κώστα Χαλιώτη, ξεκινάει την πορεία της πλαισιωμένη από καταξιωμένους Περιστεριώτες.

Ήδη στην πρωτοβουλία σύμφωνα με κύκλους της κίνησης μετέχουν μεταξύ άλλων υποψήφιοι από τους συνδυασμούς της πόλης του δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη. Δημήτρη Κελάφα ,του Κώστα Λαλένη και από τον συνδυασμό Γιώργου Βαθιώτη καθώς επιστήμονες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, εκπαιδευτικοί άφθαρτοι, με παρουσία στα τοπικά δρώμενα .
Κύριο σκοπό έχει την αναζήτηση και ανάδειξη του ικανού, «εκλεκτού» προσώπου που θα ηγηθεί του νέου δημοτικού συνδυασμού «ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, σύμφωνα με το αρχαίο ΑΤΤΙΚΟ δίκαιο(εκλογή υποψηφίων απο την βάση).

Με απόφαση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής , ο συνδυασμός «ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» η ιδρυτική διακήρυξη θα γίνει μέσα στο 2012 μετά την εξεύρεση του υποψηφίου δημάρχου, ενώ σύντομα αναμένονται τα εγκαίνια των γραφείων της στο κέντρο της πόλης, ώστε οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι να καταθέτουν το βιογραφικό τους για την επιλογή .

Και ενώ τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την προσωρινή διοικούσα κρατούνται σαν επτασφράγιστο μυστικό , η κίνηση γράφει μέλη και στο προσεχές διάστημα οι επικεφαλής θα δώσουν συνέντευξη Τύπου –πιθανόν στο ΚΥΒΕ- όπου θα αποτελεί το νέο ξεκίνημα για τους «ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ».

ΣΗΜ: Το όνομα της κίνησης αναφέρετε στο νέο ξεκίνημα, στην νέα αντίληψη, στην προοπτική, που θέλουν οι εμπνευστές και πρωτεργάτες ,να απηχεί στην πόλη του Περιστερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: