Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Πρώτα ο δημότης για το Περιστέρι Μαζί

Μετά το δυναμικό και ελπιδοφόρο για όλο το Περιστέρι ξεκίνημα της νέας Δημοτικής Παράταξης "Περιστέρι Μαζί" με επικεφαλής το Γιώργο Βαθιώτη, που έγινε στον κατάμεστο κινηματογράφο Φοίβο, την 15η Ιανουαρίου 2012, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου η πρώτη επίσημη συγκέντρωση των στελεχών.

Σε αυτή έλαβε το λόγο ο Γιώργος Βαθιώτης και καθόρισε τα επόμενα βήματα, που είναι η στέγαση τις αμέσως επόμενες ημέρες της παράταξης στα γραφεία της, που θα είναι Αιμιλίου Βεάκη 5 και Ακροπόλεως. Επίσης, καθόρισε τις άμεσες προτεραιότητες, όπως είναι η επιταχυνόμενη εισροή εγγραφής νέων μελών, αλλά και η παρακολούθηση όλων των Δημοτικών Συμβουλίων από στελέχη της παράταξης. Για να είναι με αυτόν τον τρόπο δυνατή η συνεχής ενημέρωση στα δρώμενα της διοίκησης του Δήμου αλλά και της αντιπολίτευσης. Γιατί το "Περιστέρι Μαζί" μπορεί να μην έχει δικαίωμα ενεργού συμμετοχής στα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Περιστερίου αφού ιδρύθηκε μετά τις Δημοτικές εκλογές και συνεπώς δεν έχει εκλεγμένους αντιπροσώπους, έχει όμως υποχρέωση συνεχούς ενημέρωσης και ταυτόχρονα στηλίτευσης των "κακώς κειμένων" στο Δήμο με παράλληλη παρουσίαση εφικτών και άμεσων λύσεων. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Βαθιώτης ανέφερε και τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη άμεσης επαφής με όλους τους Δημότες, μέσω αντιπροσώπευσης της παράταξης σε διάφορες εκδηλώσεις και όχι μόνον, αφού όπως επεσήμανε και στην ομιλία του στην ιδρυτική διακήρυξη η άμεση επαφή και επικοινωνία με το Δημότη θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο στάσης και συμπεριφοράς της Δημοτικής Παράταξης "Περιστέρι Μαζί".


Τέλος, έλαβαν το λόγο τα στελέχη της παράταξης και έγινε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, μέσα από την οποία διεφάνη η προθυμία και αποφασιστικότητα όλων, για αλλαγή σελίδας στην τοπική αυτοδιοίκηση στο Περιστέρι, με νέες ιδέες και απόψεις, από νέα άτομα που έχουν όχι μόνο όρεξη για προσφορά στα κοινά του Δήμου μας αλλά γνώσεις και εμπειρία. Χωρίς να τους βαραίνει οτιδήποτε μεμπτό έχει συμβεί στο παρελθόν, με ένα σκοπό και μία σκέψη, να βάλουν τέλος στους επαγγελματίες πολιτικούς και καιροσκόπους της πολιτικής, συμπαρατασσόμενοι με το Δημότη που έχει ανάγκη, προτάσοντας την κοινωνία και την προσφορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: