Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

Περιστέρι Μαζί .To Νεο ξεκίνημα του Γιώργου Βαθιώτη

Με ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς και παρά το εορταστικό κλίμα των ημερών, συνεχίζονται οι διεργασίες για την ιδρυτική διακήρυξη της νέας δημοτικής κίνησης, με επικεφαλή τον Γιώργο Βαθιώτη, που θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου 2012.
Στην ομιλία του στα στελέχη, ο επικεφαλής της νέας δημοτικής κίνησης Γιώργος Βαθιώτης, αναφέρθηκε στο χώρο όπου θα γίνει η ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής παράταξης και αυτός θα είναι ο κινηματογράφος Φοίβος στην κεντρική πλατεία του νέου δημαρχείου. Στόχος της δημοτικής παράταξης και του επικεφαλή της, από την αρχή ήταν, να γίνει η ιδρυτική διακήρυξη στην αίθουσα του νέου δημαρχείου και γι’ αυτό υπήρχε και η προσωπική δέσμευση του Δημάρχου. Στη συνέχεια όμως, ο δήμος δια της αντιδημάρχου Κας Τσιώτα-Μάρκου Μαρίας, παραχώρησε το ΚΥΒΕ και όχι την ζητούμενη αίθουσα, με την πρόφαση ότι για πολιτικές εκδηλώσεις και ομιλίες παραχωρείται αποκλειστικά και μόνο το ΚΥΒΕ. Προφανώς, ο δήμος δεν κατατάσσει στις πολιτικές ομιλίες και εκδηλώσεις τις ομιλίες δημοτικών και κομματικών παρατάξεων που πραγματοποιήθηκαν στο ίδιο αμφιθέατρο σε διάφορες περιόδους. Σε πείσμα βέβαια όλων αυτών των καταδικασμένων και παρωχημένων πολιτικών πρακτικών που οι δημότες έχουν καταδικάσει, εμείς στις 15 Ιανουαρίου 2012, θα είμαστε παρόντες στην πλατεία, απέναντι στο δημαρχείο, και απέναντι στη φαύλη πολιτική της σημερινής δημοτικής εξουσίας, αποφασισμένοι να στηλιτεύσουμε τον καιροσκοπισμό και την αλαζονεία, καλύπτοντας παράλληλα και το απόλυτο κενό της αντιπολίτευσης.


Ακόμη, στην ομιλία του στα στελέχη, ο Γιώργος Βαθιώτης αναφέρθηκε στο ανώνυμο, ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα ανώνυμου blog, σύμφωνα με το οποίο παρέστη σε χορό πολιτικού κόμματος στο Περιστέρι. Τόνισε τον αήθη τρόπο με τον οποίο οι διάφοροι καρεκλοκένταυροι άρχισαν να επιτίθενται στην παράταξη, μόλις ένιωσαν την καρέκλα τους να κλονίζεται. Υπογράμμισε, επίσης, προς κάθε κατεύθυνση, ότι η νέα δημοτική κίνηση " Περιστέρι Μαζί " δεν προέρχεται και δεν εκφράζει κανέναν πολιτικό χώρο. Εκφράζει και υπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα του δημότη. Είναι απέναντι στον επαγγελματία πολιτικό και τους καιροσκόπους της πολιτικής. Με νέα άτομα, άφθαρτα, με ικανότητες, θα φέρει το νέο ήθος στο δήμο και θα υπηρετήσει με συνέπεια το δημότη και τις ανάγκες του.


Ανακοίνωσε το όνομα και έμβλημα του συνδυασμού, που προήλθε μέσα από πολλές αξιόλογες προτάσεις των στελεχών. Συγκεκριμένα, παρουσίασε το έμβλημα της νέας δημοτικής κίνησης, στο οποίο απεικονίζεται ένα λευκό περιστέρι να σπάει ένα γκρι τοίχο, που συμβολίζει το γκρι τοπίο της πολιτικής και να πέφτουν επτά χρωματιστά τούβλα, τα οποία συμβολίζουν τα πολιτικά κόμματα της βουλής. Στο όνομα του συνδυασμού "Περιστέρι Μαζί ", το "Μαζί " δείχνει τη συλλογική προσπάθεια, ενώ το λογότυπο "Ενάντια στο ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ", συμβολίζει την αποφασιστικότητα της παράταξης να δώσει τη μάχη και να νικήσει απέναντι στο κατεστημένο και το στημένο πολιτικό παιχνίδι.


Τέλος, τα στελέχη αντάλλαξαν μεταξύ τους ευχές και με τον Γιώργο Βαθιώτη και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, προκειμένου να προετοιμαστεί κατά τον καλύτερο τρόπο η ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής παράταξης "Περιστέρι Μαζί " στον κινηματογράφο ΦΟΙΒΟ Εθνικής Αντιστάσεως 1 (στην κεντρική πλατεία του νέου δημαρχείου) και ώρα 11:00 π.μ., την 15η Ιανουαρίου 2012.


Το βράδυ της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2011, έγινε νέα συγκέντρωση μεγάλου πυρήνα στελεχών της δημοτικής κίνησης και συζητήθηκαν θέματα, σχετικά με την οργάνωση της παράταξης, ανακοινώθηκαν το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού αλλά και η ανάθεση καθηκόντων. Συγκεκριμένα, ανατέθηκαν καθήκοντα στον τομέα δημοσίων σχέσεων, στους Στάθη Κοκκορόγιαννη, Κώστα Χαλιώτη, Παναγιώτη Γουρνιζάκη, Λάμπρο Αναγνώστου, Γεωργία Καραχρήστου, Ελένη Ντζιφέρη, Βασιλική Παπαλάμπρου, Κυριακή Χέλμη, Βασίλη Ζευλικάρη, Νίκο Γραψόπουλο και Ειρήνη Θεοδωρίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: