Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

«Περιστέρι Μαζί» η νέα δημοτική κίνηση του Γιώργου Βαθιώτη

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι διεργασίες για την ιδρυτική διακήρυξη της νέας δημοτικής κίνησης, με επικεφαλής το Γιώργο Βαθιώτη, που θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου 2012.
Το βράδυ της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου 2011, έγινε νέα συγκέντρωση μεγάλου πυρήνα στελεχών της νέας δημοτικής κίνησης σε κατάμεστη αίθουσα και συζητήθηκαν θέματα, σχετικά με την οργάνωση της παράταξης.

Συγκεκριμένα, ανατέθηκαν καθήκοντα στον πολιτιστικό τομέα στη Τζένη Μικρού, Χρήστο Παπασπύρου, Εύη Γιαννακοπούλου, Ιωάννα Νότη, Βαγγέλη Καλλέργη και Γιάννη Αστρακάκη. Στον αθλητικό τομέα, ανατέθηκαν επίσης καθήκοντα, στον Θοδωρή Αθανασόπουλο, που θα πλαισιώσει τον Γιάννη Ράνιο και Δημήτρη Δρούκα.

Κάθε εβδομάδα πλέον, θα ανατίθενται νέα καθήκοντα στα στελέχη της παράταξης, μέχρι την ιδρυτική διακήρυξη, όπου και θα παρουσιαστεί το οργανόγραμμα, με τομεάρχες και υποτομεάρχες κάθε ομάδος. Η επιλογή τους θα γίνει, αξιολογώντας τον χρόνο, την διάθεση και την ικανότητα κάθε στελέχους.

Στην ομιλία του στα στελέχη, ο επικεφαλής της νέας δημοτικής κίνησης Γιώργος Βαθιώτης, αναφέρθηκε στον πολιτικό λόγο και τα επιχειρήματα, με τα οποία πρέπει να αντιμετωπίζονται οι πολιτικοί αντίπαλοι. Με αφορμή τη λάσπη, που ήδη άρχισε να εκτοξεύεται, ανωνύμως φυσικά από γνωστά έμμισθα, αργυρώνητα και κατευθυνόμενα blogs, υπογράμμισε το θόρυβο και την ανασφάλεια που έχει προκαλέσει, η ίδρυση της παράταξης στους αντιπάλους.

«Καιροσκόποι και επαγγελματίες πολιτικοί δεν έχουν θέση στην παράταξη. Είμαστε η ανεξάρτητη φωνή με νέα και άφθαρτα άτομα, με νέο, καινοτόμο, κοινωνικό και τεχνοκρατικό πρόγραμμα. Όλοι έχουμε πολιτική ταυτότητα, δεν έχουμε όμως κομματική. Ο πολιτικός μας λόγος διακρίνεται από επιχειρήματα, όραμα και προοπτική. Δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός πολιτικού και κανενός επιχειρηματία. Μέλημά μας είναι μόνο η ανάπτυξη και η επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας» τόνισε εκτός των άλλων στην ομιλία του ο Γιώργος Βαθιώτης.

Πέραν των ανωτέρω, παρουσιάστηκε το όνομα της νέας δημοτικής κίνησης, που είναι «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΑΖΙ» και λογότυπο «ενάντια στο κατεστημένο», με έμβλημα το περιστέρι.

Τέλος, έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα οργάνωσης, αλλά κυρίως για την προετοιμασία και διευθέτηση λεπτομερειών της συγκέντρωσης της 15ης Ιανουαρίου 2012, που θα γίνει η ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: