Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

Δεν προέβλεψαν αύξηση των Δημ.Συμβούλων οι μηχανικοί που κατασκευασαν το νέο δημαρχείο.

Ένα κατασκευαστικό λάθος που δεν πρόβλεψαν οι μηχανικοί και οι κατασκευαστές του νέο κτίριο του Δημαρχείου ,που είναι τεράστιο σε όγκο είναι η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην πρόσοψη του.


Δεν χωράει τα 45 μέλη του ,με αποτέλεσμα οι συνεδριάσεις να γίνονται στην αίθουσα της Ξυλοτεχνίας Δημοσθένους 11 και Παρασκευοπούλου.

Στην προβλεπόμενη αίθουσα του νέου αυτό κτιρίου μάλιστα δεν μπορεί να γίνει καμία παρέμβαση γιατί θα θεωρηθεί παράνομη από πολεοδομική άποψη.


Οπότε διαμορφώνεται ανάλογα η υφιστάμενη αίθουσα για την εύρυθμη λειτουργία του Δημ.Συμβουλίου.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πως να το προβλέψουν ρε φίλε, αφού η μελέτη έγινε πριν το 2000 και κατασκευάστηκε όταν βρήκε ο Παχατουρίδης τα χρήματα από την Ευρωπαική Ένωση το 2005! Που να ξέρουν ότι θα γίνει τόσα χρόνια μετά ο Καλλικράτης που θα προβλέπει περισσότερους δημοτικούς συμβούλους; Μη λέμε ό,τι θέλουμε! Και αν μειώνονταν οι σύμβουλοι τι θα λέγαμε; Πως έκαναν λάθος και τώρα είναι πολύ μεγάλη η αίθουσα;;