Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΛΑΦΑ

Τις τελευταίες μέρες,εντάθηκε η παρουσία του Δημήτρη Κελάφα , και ο συνδυασμός ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  ξεκινα σιγα-σιγά να δίνει το παρόν του, μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων απο το πρωτοδικείο.

 
Ο Δημήτρης Κελάφας  είναι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο και ο επόμενος Δήμαρχος Περιστερίου.

Οι Περιστεριώτες  θέλουν να δουν τον Δημ.Κελάφα , την επόμενη τετραετία Δήμαρχο Περιστερίου γιατί αξίζει σαν άτομο, σαν προσωπικότητα, με το ήθος και εντιμότητα, χωρίς άσχημο παρελθόν και με  την δυναμική του  παρουσία στα τοπικά δρώμενα.

Με την νέα διοικητική χρονιά στο Περιστέρι, είναι βέβαιο ότι θα πνέει νέος άνεμος στον συνδυασμό ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και οι όποιες εντάσεις - που υπήρξαν- θα έχουν καταλαγιάσει .
Οποιες αντιδημοκρατικές,αντιδεοντολογικές ενέργειες για σχέδια κατά του Δημήτρη Κελάφα,με δήθεν καταμετρήσεις για να είναι επίσημο το αποτέλεσμα της Α Κυριακής και οχι της Β θα πέσουν στο κενό.

Ο λαός της πόλης μίλησε.

Ο Δημήτρης Κελάφας στάθηκε μόνος του αγέρωχος απέναντι σε όλους τους ενωμένους αντιπάλους  του και βγήκε απο την μάχη αλώβητος , με ποσοστό 35%, μια δυναμική που στις επόμενες εκλογες του δίνει την Δημαρχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: