Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010

Προβλήματα στον συνδυασμο του Δημήτρη Κελάφα

Δεν πρόλαβε καλά καλά να κοπάσει ο απόηχος των εκλογών και τα πρώτα σύννεφα έκανα αισθητή την παρουσία τους, στον ορίζοντα και ειδικότερα στον συνδυασμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δημήτρη Κελάφα.


Η υποψηφιότητα με ποσοστό περίπου 15% την Α Κυριακή και με περίπου 35% την Β Κυριακή, με τα μέχρι τώρα δείγματα ανυπαρξίας του ,ένα μήνα μετά τις εκλογές, την απουσία του από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, την μη συμμετοχή του στα τοπικά δρώμενα, η την ολιγόλεπτη παρουσία του σε εκδηλώσεις και την διαμάχη στελεχών του συνδυασμού με ορισμένους στενούς συνεργάτες του, τους λεγόμενους δούρειου ίππους που τον έχουν κλεισμένο σε γυάλα, προβληματίζει πολλά στελέχη του συνδυασμού Περιστέρι για όλους.Τοπικοί παράγοντες ωστόσο επιμένουν στο να καταλαγιάσουν οι όποιες πρόωρες εντάσεις και πικρίες των στελεχών ,αφού σε λίγες μέρες θα κλιθούν εκλεγμένοι και μη οι υποψήφιοι για να καταστρώσουν την πορεία του συνδυασμού για την νέα διοίκηση.


Θεωρούν δε, ότι κάθε αρχή και δύσκολη –αφού για πρώτη φορά ο Δημ. Κελάφας θα είναι στο νέο δημοτικό συμβούλιο από την νέα του θέση με μεγαλύτερες ευθύνες. κριτήριο δε, θα αποτελέσει η πορεία του τις επόμενες ημέρες μέχρι το τέλος του έτους και η παρουσία του την νέα χρονιά.Δεν υπάρχουν σχόλια: